Efe Boutique Hotel

4.2
(404)

Efe Boutique Hotel adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 37, Güvercinada Cd., Kuşadası – Aydın

Telefon : (0256) 614 36 61

Efe Boutique Hotel Yol Tarifi

Efe Boutique Hotel

Efe Boutique Hotel Aydın ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 37, Güvercinada Cd., Kuşadası – Aydın olan Efe Boutique Hotel, işletmesine (0256) 614 36 61 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Efe Boutique Hotel ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Efe Boutique Hotel yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Efe Boutique Hotel hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Efe Boutique Hotel ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Efe Boutique Hotel ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Efe Boutique Hotel için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Efe Boutique Hotel bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Efe Boutique Hotel sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.2 / 5. Toplam Oy : 404

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Efe Boutique Hotel Yorumları

  1. Otelin ciddi anlamda tadilata ihtiyacı var. Willis Carrier klimayı 119 yıl önce icat etmiş fakat oteldeki klima en az 35-40 senelik,soğutması iyi fakat çıkardığı gürültü dayanılmaz.Gece uyanıp filtre kapağı ile şase arasına kağıt sıkıştırdım titreşim sesi nispeten azaldı.Rahmetli Carrier görse mezarında ters döner.Banyo duş başlığındaki yosun liman etrafında bile yok.Personel ilgili,otopark problemi yok.

  2. Geçen hafta cuma-cumartesi gecesi olmak üzere 2 gece kaldığımız ve genel anlamda her şeyiyle memnun kaldığımız otel. Öncelikle otelin konumu direk merkezde ve deniz manzaralı. Aynı zamanda güvercinadayı da çok yakından görüyorsunuz. Konumu harika. Odalar da gayet ferah ve temizdi. Zaten balkona çıkıp deniz manzarasıyla gayet güzel vakit geçirebiliyorsunuz. Alt tarafında kafesi var otelin. İlk akşam orada yemek yedik ve gerçekten harikaydı. Pizzasını denemelisiniz. Kahvaltı da başarılıydı. Genelde gittiğim yere bir daha gitmem ama buraya kesinlikle gelmek isterim. Ellerinize sağlık

  3. Gayet güzel bir mekan konum olarak çok iyi bir yerde denize sıfır denize 200 MT yürüyüş mesafesinde giriliyor.

  4. 2021 yılının Kurban Bayramı tatilinde eşimle birlikte 2 gün konakladığımız ve gerek hijyen gerekse çalışanlar bakımından son derece memnuniyetsiz ayrıldığımız bir oteldir. Manzara arıyorsanız harika bir yer ama mesela mini buzdolabında gezinen küçük kertenkelelerden ve çalışanların asla gülümsememesinden rahatsızlık duymayacaksanız..

  5. Otelin konumu iyi odalar temiz özellikle suit odalar geniş ve ferah geceleri manzara süper Cruise gemilerinin sesleriyle uyanmak ta güzeldi bizim için..zaten yunan adaları turu dönüşü gözümüze çarpan ilk oteldi ve çok memnun kaldık

Comments are closed.