1850 Cafe

4.3
(15)

1850 Cafe adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Alaçatı, 3010. Sk. No:3, Çeşme – İzmir

Telefon : (0232) 716 62 82

1850 Cafe Yol Tarifi

1850 Cafe

1850 Cafe İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Alaçatı, 3010. Sk. No:3, Çeşme – İzmir olan 1850 Cafe, işletmesine (0232) 716 62 82 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca 1850 Cafe ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan 1850 Cafe yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. 1850 Cafe hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak 1850 Cafe ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan 1850 Cafe ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. 1850 Cafe için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. 1850 Cafe bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada 1850 Cafe sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.3 / 5. Toplam Oy : 15

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

1850 Cafe Yorumları

  1. Bahcesi kucuk ama cok güzel. Biz kahvalti için gittik, reçeller dışında pek begenmedik.Porsiyonlari cok kucuk ve serpme kahvalti icerisinde yumurta bile yok. Mevsiminde domates ve salatalığın kötüsünü nasil buluyorsunuz cidden ayıp!

  2. Yazlık yerlerde çeşitim bol olduğu bir serpme kahvaltıyla günü başlatmanın güzelliği bir başka oluyor. Cafe servisi tek kelimeyle muhteşem ve çok özenli bir sunuşla hazırlanılmış. Tüm çalışanlar birbirinden nazik ve saygılı oldukları kadar, bir de öyle güler yüzlülerki ev sıcaklığını aratmıyorlar. Serpme kahvaltıları Ege’ye özgü pek çok farklı tatları barındırmakla birlikte kendi tarifleri olan muhteşem damla sakızlı ve lorlu kurabiyeyle de devam ediyor. Tabakların küçük olduğunu düşünmeyin çünkü beğendiğiniz ürünlerin tabaklarını sizin için tekrar tekrar dolduruyorlar. Sınırsız çay ve kahve servisleri de bu sakız kokulu mis kurabiyeleri daha da keyifli kılıyor. Bahçede çok hoş bir ambiyans yaratılmış ve Çeşme’nin esintili havasında keyifle yapılan huzur dolu bir kahvaltıyı size sunuyor❣️ Aynı zamansa Alaçatı Merkez’e o kadar yakinki kahvaltı sonrası güzel bir gezi yapmak da kaçınılmaz. Tekrar bu kahvaltıyı yiyebilmek için Alaçatı’ya bir tatil planlamak düşüncelerimiz arasında???????????? Herkese tavsiye ederiz.

  3. 1850 Cafede kahvaltı ettik.Çok keyifliydi. Tüm kahvaltılıklar çok keyifli ve lezzetliydi. Kendi evimizde gibi hissettik.5 stars!

  4. Tripadvisor de kahvaltı verdiğini beyan edip, müşteri olarak gidince biz dışarıdan müşteri kabul etmiyoruz diye geri çeviren cins bir yer.

Comments are closed.