İzmir Deprem

4.3
(28)

Son Dakika Depremler

İzmir deprem araştırma merkezi İzmir ve civarında yaşanan ve merkez üssü Ege bölgesi olan depremlerin şiddetlerini son dakika İzmir depremi hakkında tüm bilgileri yayınlıyoruz. İzmir’ de deprem sonrası yaşanan kargaşa nedeniyle Ege Deniz’nde yaşanan tüm İzmir depremlerini aşağıda bulabilirsiniz.

1 Şubat 2021 – İzmir açıklarında korkutan depremler…

Edinilen son dakika bilgisine göre, İzmir ve çevresinde hissedilen depremler meydana geldi. AFAD İzmir’in birçok yerinden hissedilen depremlere ilişkin bilgi notu paylaşıldı. AFAD son depremler verilerine göre, İzmir açıklarında saat 08.03’de 4.1, saat 08.46’da 5.1, saat 08.47’de 4.8 büyüklüğünde, 09.00’da da 4,7 büyüklüğünde, 09.34’de 4.2 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre, İzmir ve çevresinde hissedilen bir depremler meydana geldi.

GÜNE SALLANARAK BAŞLADI
AFAD tarafından İzmir’in birçok yerinden hissedilen depreme ilişkin son dakika bilgi notu paylaşıldı. AFAD, saat 08.03’te gerçekleşen depremin Ege Denizi’nde meydana geldiğini bildirirken şiddetini 4.1 olarak duyurdu.

Deprem, Karaburun başta olmak üzere, İzmir’in birçok ilçesinden hissedildi. Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre ise Ege Denizi’nde meydana gelen deprem, 9 km derinlikte gerçekleşti.

İKİNCİ DEPREM
AFAD, saat 8.46’da İzmir’in Karaburun ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

ÜÇÜNCÜ DEPREM HABERİ DE GELDİ
AFAD’dan alınan verilere göre İzmir açıklarında saat 08.03’de 4.1, saat 08.46’da 5.1, saat 08.47’de 4.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

BİR DEPREM DAHA
Saat 09.00’da ise büyüklüğü 4,7 olan bir deprem daha meydana geldi.

ZMİR VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında bir dakika arayla meydana gelen 5,1 ve 4,8 büyüklüğündeki depremlerde kendilerine şu ana kadar herhangi can kaybı ya da hasar bilgisi ulaşmadığını söyledi.

Köşger, sabah saatlerindeki depremlerin ardından kent genelinde tarama yapıldığını belirtti.

Vali, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumunun bildirilmediğini kaydetti.

Alandaki taramaların sürdüğünü aktaran Köşger, “Depremlerde şu ana kadar can kaybı ya da hasar bilgisi ulaşmadı. Karaburun başta olmak üzere kent genelinde taramalarımız sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da depremler sonrası mahallelerde geniş çaplı tarama yaptıklarını, bir yıkım veya can kaybı ile karşılaşmadıklarını belirti.

Kuşadası açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! 15 Aralık 2020

Gelen son dakika haberine göre; Ege Denizi’nde, Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.45’te Kuşadası Körfezi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kuşadası Körfezi’nin 3,86 kilometre açığındaki depremin, deniz yüzeyinin yaklaşık 7,08 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

Kuşadası’nda deprem! 12 Aralık 2020

Son dakika… Kandilli Rasathanesi’nin yaptığı açıklamaya göre Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sabah saatlerinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kuşadası açıklarında saat 12.38’de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi Kuşadası Körfezi açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Depremin derinliği 8.2 kilometre olarak ölçüldü.

kusadasinda deprem

Son dakika… Ege’de korkutan deprem: İzmir’de de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre deprem Yunanistan’ın Samos Adası’nda 4.1 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem İzmir ve çevre illerde de hissedildi.

İzmir’in Kuşadası ilçesinin hemen karşısında bulunan Sisam Adası’nda saat 12.34’de meydana gelen deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

4.1 büyüklüğündeki deprem başta Kuşadası olmak üzere İzmir’in birçok ilçesinde ve kent merkezinde de hissedildi.

İzmir’de 30 Ekim günü gerçekleşen 6.9 büyüklüğündeki depremde 115 kişi hayatını kaybetmişti.

İzmir deprem riski, Gaziemir deprem haritası ve Gaziemir depreme dayanıklımı sorularınızın cevabı burada. Son dakika deprem bilgilerini inceleyebilirsiniz.

İzmir Gaziemir deprem bilgileri son dakika haberleri ile burada. İzmirdeki depremler ile ilgili gelişmeler, İzmirdeki en büyük depremler, Gaziemir depremleri ile detaylı bilgiler yazımızda yer almaktadır.

izmir gaziemir deprem

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.3 / 5. Toplam Oy : 28

Burayı ilk değerlendiren siz olun.